Verhuur van hetelucht kachels en heaters

Hetelucht verwarming voor uw werkplaats, beursruimte en feesttent

Te huur: Gas, Diesel en Elektrische Verwarming, speciaal voor grotere ruimtes. De kant-en-klare oplossing voor Noodverwarming, Feesttenten, Bouwlocaties en Werkplaatsen.

Kachels en heaters huren

Hier huurt u voordelig de best passende mobiele verwarming op gas, diesel of elektrisch
Ideaal voor het verwarmen van werkplaatsen, bouwlocaties, beursruimtes en feesttenten. Verwarming voor ruimtes en tenten vanaf ca. 50m3. Onze Heaters hebben een zeer hoge capaciteit en zijn daarom zeer geschikt voor grote ruimtes. U krijgt van ons een goede uitleg van onze apparatuur en indien gewenst 24/7 service.

U kunt kiezen uit diverse kachels van 3kW tot 250kW.

  • Electrische kachels van 3kW t/m 18kW
  • Gaskachels 30kW tot 96kW
  • Diesel (indirecte verwarming) 70-120-150-250kW

Hieronder staan al enkele van onze Heaters afgebeeld, maar we hebben er veel meer!

Onderhoud en Servicepunt Zuid-Nederland voor Remko kachels

Heeft uw heater of kachel onderhoud nodig? Of heeft u een stroring aan uw Remko kachel? F&D Janssen kan u als officieel Servicepunt Zuid-Nederland voor Remko kachels uitstekend van dienst zijn bij het onderhoud of de reparatie van uw heater.

Bel gerust voor meer informatie over ons assortiment heaters en eventueel onderhoud en reparatie, vraag direct een prijsopgave op via 0499 570 385 of vul ons contactformulier in.


 

Schone warme lucht verwarming

De te verwarmen ruimte wordt voorzien van schone warme lucht (gesloten systeem). Kachel met rookgasafvoer wordt buiten geplaatst, de luchtslang word naar binnen gebracht en aangesloten op de uitblaaskast die de warmte gelijkmatig verdeelt in de ruimte. Dit word geregeld d.m.v. thermostaat.