Bedrijfsprofiel Janssen Aggregaten

Mobiele stroom voor bedrijven, evenementen en recreatie!

F&D Janssen is een kleinschalig bedrijf in Oirschot (in 2005 gestart door Frans Janssen) waar u terecht kunt voor het huren of kopen van diverse soorten aggregaten (vanaf 2 kVA tot en met 750 kVA), verdeelkasten en kabels.

Janssen Aggregaten is een perfecte partner voor o.a. organisatoren van evenementen (geluid, koeling, licht), bouw- en landbouwbedrijven (overname stroomsysteem bij storingen) en recreanten (stroom voor onderweg). Het bedrijf onderscheidt zich op vele fronten:

Uitstekend geisoleerde en energiezuinige apparatuur

U huurt er altijd de allernieuwste apparatuur, onze aggregaten voldoen aan de meest recente overheidseisen. Ze onderscheiden zich bijvoorbeeld door hun uitstekende geluidsisolatie en een laag energieverbruik.

U huurt bedrijfszekerheid

Onze serviceverlening is ouderwets goed: we verhuren niet alleen systemen, maar desgewenst zorgen we ook voor vervoer en plaatsing, ook in het weekend. Storinkje? Geen punt! We lossen het direct voor u op.

Mobiele Oplossingen

Janssen Aggregaten voorziet aggregaten zelf van vervoersvriendelijke aanpassingen, bijvoorbeeld door wielen te monteren. U kunt onze aggregaten daardoor zonder problemen vervoeren en verplaatsen

Onderhoud en reparatie Aggregaten

De stroom-aggregaten worden in onze eigen werkplaats vakkundig onderhouden en gerepareerd.

Aggregaten te koop en te huur

U kunt in alle gevallen rekenen op een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Bekijk ons complete verhuurprogramma.