Huren van betrouwbare accupakketten / batterijpakketten

Stille en milieuvriendelijke energieoplossingen voor tijdelijke en langdurige stroombehoeften

Janssen Aggregaten is uw betrouwbare leverancier voor de verhuur van accupakketten / batterijpakketten en batterijsystemen, of u nu een stille en of milieuvriendelijke noodstroomoplossing voor korte tijd nodig heeft of een mobiele energievoorziening gedurende een langere periode zoekt. Of het nu gaat om het leveren van stille groene stroom voor een festival in een woonwijk, het continu laten draaien van een sluis in het midden van een natuurgebied of tijdelijke peak shaving voor industrie of landbouw. Er zijn tal van situaties waarin u kunt vertrouwen op de stille en efficiënte huuraggregaten en accupakketten van Janssen Aggregaten.

Stille en groene stroomoplossing

Ons veelzijdige mobiele batterijsysteem is geschikt voor diverse toepassingen, variërend van het naadloos overnemen van het elektriciteitsnet zonder onderbrekingen tot het versterken van een netaansluiting met een beperkte capaciteit. Dankzij ons intelligente en geïntegreerde softwaresysteem kunnen we u de betrouwbaarheid bieden die u zoekt met ons tijdelijke batterijsysteem.

Een accupakket word ook wel batterypack, accupack of batterijpakket genoemd. Allemaal andere termen voor hetzelfde batterijsysteem. Ons accupakket / batterijpakket is ingebouwd in dezelfde behuizing als een aggregaat en voorzien van een opvallende opdruk voor een 'groene' uitstraling voor uw evenement of bedrijf.

Of u nu een standalone installatie nodig heeft of ondersteuning voor het energienetwerk, wij hebben het accupakket dat aan uw energiebehoeften voldoet. Ons accupakket / batterijpakket heeft een capaciteit van 58kWh en een electrish vermogen van 45kVA. De batterijen zitten in een behuizing van een aggregaat, ze zijn robuust en ontworpen om veilig en betrouwbaar stroom te leveren op elke locatie. Ons accupakket / batterijpakket is een stille en milleuvriendelijke mobiele stroomoplossing.

Groene stroom

Bovendien word ons accupakket geladen met groene zonne-energie. Voordat en mobiel batterijsysteem weer in gebruik wordt genomen, wordt hij uitvoerig getest. Zodra de tests succesvol zijn afgerond, wordt het mobiele accupakket / batterijpakket weer opgeladen. Onze laadsysteem is direct verbonden met de zonnepanelen op ons dak, wat betekent dat uw project altijd kan starten met duurzame energie.

Hybride aggregaten

Is de capaciteit van ons accupakket / batterijpakket toch niet toereikend? Bijvoorbeeld als uw evenement meerdere dagen duurt of een langdurige stroomoplossing zoekt? Dan kunnen we het accupakket ook combineren met een dieselaggregaat tot een hybride aggregaat. Nog niet groen genoeg? Wij kunnen onze dieselaggregaten ook laten draaien op plantaardige HVO100-brandstof in plaats van gewone diesel. Dit levert een indrukwekkende CO2-reductie op tot wel 90%, waardoor uw ecologische voetafdruk aanzienlijk wordt verkleind door gebruik van een hybride aggregaat!

Wat is Piekscheren of Peak Shaving?

Piekscheren, ook wel peak shaving genoemd, is een methode om elektriciteitspieken te verminderen door extra energiebronnen zoals generatoren of accupakketten / batterijpakketen in te zetten. Dit zorgt voor een evenwichtige elektriciteitsvraag gedurende de dag. Het biedt voordelen zoals kostenbesparingen, vooral wanneer toegepast op mobiele noodstroominstallaties. Piekscheren is handig als er tijdelijk een hogere capaciteit van het net nodig is in geval van transportbeperkingen of beperkte netaansluitingen.

Wilt u een Accupakket / Batterijpakket huren of meer weten?

Bel snel voor een afspraak: 0499-570 385 of vul ons contactformulier vrijblijvend in!