60Hz aggregaten

60Hz aggregaten voor offshore of industrie

Wij leveren en verhuren 60Hz aggregaten. Deze speciale aggregaten zijn bijvoorbeeld geschikt voor machinefabrieken voor industrie. Met zo'n speciaal 60Hz aggregaat kunnen industriele machines die aan het buitenland geleverd moeten worden getest. In combinatie met een transformator voor afwijkende spanningen (bijvoorbeeld 400V/440V/460V/480V/550V/600V/690V) kan de netstroom zoals die in het buitenland aanwezig is op locatie nagebootst worden.

Toepassingen van 60Hz aggregaten

Een diversiteit aan klanten huren bij ons 60Hz aggregaten en bijbehorende transformatoren om hun machines en apparaten te kunnen testen met een afwijkende spanning in hun eigen fabriek. Denk hierbij aan bedrijven die machines maken voor de kledingindustrie die in Taiwan en Vietnam op 60Hz/400 Volt moeten draaien. Maar ook aan producenten van bouwliften of machines voor de voedingsmiddelenindustrie die in de Verenigde Staten op 60Hz/460 Volt aangesloten worden. Producenten van large-scale 3D-printers willen hun machines testen op 60Hz/480 Volt ook voor toepassing in de VS.

Ook in de cryotechniek (het vakgebied waarin materialen op zeer koude temperatuur worden geproduceerd, bewaard, vervoerd en gebruikt) willen klanten van ons hun machines kunnen testen voor diverse spanningen in diverse landen; bijvoorbeeld Canada of Japan (60 Hz/600 Volt of 60 Hz/220 Volt).

En in de waterzuiveringsindustrie, bijvoorbeeld voor 12 hectare kassen in Canada (60Hz/575V) of ballastwaterzuivering met UV-licht voor offshore 60Hz/440V of 60Hz/690V is het nodig om machines te kunnen testen op afwijkende spanningen. 

Hulp nodig bij het kiezen van uw 60hz aggregaat?

Onze specialisten helpen u graag bij het kiezen en installeren van de meest geschikte 60hz aggregaten en transformatoren voor uw specifieke eisen en wensen.

Samen met de Aggregaten en Transformator specialist Janssen Aggregaten uit Oirschot stelt u eenvoudig de ideale combinatie voor uw toepassing samen.

Wij zijn u graag van dienst en gaan graag de uitdaging aan!