Verhuur aggregaten

Te huur: diverse soorten aggregaten en generatoren

Wilt u recreëren in de vrije natuur, maar mag het comfort van elektra niet ontbreken? Of heeft u voor een evenement behoefte aan tijdelijke stroom voor een rockband en een koelinstallatie? Misschien wilt u uw tuingereedschap ook gebruiken op plaatsen waar een stopcontact ontbreekt? Of zoekt u naar een mobiele en energiezuinige lichtmast voor uw evenement? En wat als op uw bedrijf plots de stroom uitvalt?

Noodstroom systemen van 2kVA tot 750kVA

Janssen Aggregaten is een betrouwbare partner voor een breed aanbod aan mobiele (nood)stroomsystemen, die van 2 tot 750kVA aan vermogen kunnen leveren.

Extra geluidsarme generatoren en externe brandstof tanks

We werken klant- en oplossingsgericht. Zo kunnen we voor de zeer geluidsarme systemen een externe brandstoftank bijleveren, zodat u het hele weekend geen omkijken heeft naar uw aggregaat.

Huur een accupakket of hybride aggregaat

Bent u op zoek naar een nog stillere en/of milieuvriendelijke stroomoplossing? Of het nu gaat om het leveren van stille groene stroom voor een festival in een woonwijk, het continu laten draaien van een sluis in het midden van een natuurgebied of tijdelijke peak shaving voor industrie of landbouw. Er zijn tal van situaties waarin u kunt vertrouwen op een stil en milieuvriendelijk accupakket of hybride aggregaat van Janssen Aggregaten.

Alles in huis voor een geslaagd evenement

Naast stroom-aggregaten kunt u bij ons ook terecht voor het huren van mobiele lichtmastenverdeelkasten en kabels.

Wilt u een Aggregaat huren of meer weten?

Bel snel voor een afspraak: 0499-570 385 of vul ons contactformulier vrijblijvend in!

Janssen Aggregaten: Wij brengen u met plezier op stroom…