Optimaliseer uw energiegebruik met hybride aggregaten

Slimme hybride aggregaten: Efficiëntie, brandstofbesparing en milieuvriendelijkheid in één oplossing

Hybride aggregaten, een innovatieve oplossing voor de hedendaagse energiebehoeften, bieden niet alleen efficiëntie en brandstofbesparing, maar dragen ook bij aan milieuvriendelijke energievoorziening. Deze geavanceerde systemen combineren een accupakket / batterijpakket met een traditioneel aggregaat, waardoor ze de voordelen van beide technologieën bundelen.

Brandstofbesparing tot 70%

Een van de opvallende voordelen van hybride aggregaten is de indrukwekkende brandstofbesparing, die kan oplopen tot wel 70%! Dit wordt bereikt door het dieselaggregaat automatisch in te schakelen wanneer het accuniveau onder de 20% komt. Het aggregaat laadt de accu vervolgens snel op tot 100% en schakelt weer uit. Bovendien kunt u de instellingen aanpassen, zodat dit proces alleen overdag of 's nachts plaatsvindt, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Met behulp van een 40kVA aggregaat kan ons accupakket / batterijpakket in slechts 1-2 uur volledig worden opgeladen, waardoor uw stroomvoorziening snel weer operationeel is. Bovendien kunt u de laadstroom aanpassen aan uw eisen en zelfs overwegen om het aggregaat op te laden met 220V voor extra flexibiliteit.

Plantaardige HVO100-brandstof

Een ander milieuvriendelijk aspect van hybride aggregaten is het gebruik van plantaardige HVO100-brandstof in plaats van gewone diesel. Dit levert een indrukwekkende CO2-reductie op tot wel 90%, waardoor uw ecologische voetafdruk aanzienlijk wordt verkleind. Met deze duurzame aanpak kunt u niet alleen kosten besparen, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst.

Kortom, hybride aggregaten combineren efficiëntie, brandstofbesparing en milieuvriendelijkheid, waardoor ze een krachtige keuze zijn voor diverse toepassingen waarin betrouwbare stroomvoorziening cruciaal is.

Wilt u een Hybride Aggregaat huren of meer weten?

Bel snel voor een afspraak: 0499-570 385 of vul ons contactformulier vrijblijvend in!