Springkussen huren

Springkussens te huur voor urenlang speelplezier!

Organiseert u een feestje of bestaat de voetbalclub tien jaar? Dan kunt u bij ons terecht voor het huren van een luchtkussen voor de kinderen, dat verhoogt de feestvreugde gegarandeerd! Onze springkussens zijn echte blikvangers, en hoogwaardig van kwaliteit. De springkussens zijn geschikt voor kinderen tot tien jaar. De springkussens worden door ons geplaatst en ook weer afgebroken, daar heeft u dus geen omkijken naar!

Een echte blikvanger op elk feest, opening of braderie!

De springkussens zijn geschikt voor kinderen tot 15 jaar. De springkussens worden door ons geplaatst en ook weer afgebroken, daar heeft u dus geen omkijken naar!

  • Afmetingen springkussen Olifant: 5.20 mtr x 4.00 mtr x 4.60 mtr.
  • Afmetingen springkussen Hondje: 3.50 mtr x 4.50 mtr x 2.60 mtr
  • Wij bezorgen desgewenst in Oirschot, Middelbeers, Oostelbeers, Westelbeers, Spoordonk en Best.
  • Wij bezorgen gratis in de gemeente Oirschot!

Wilt u een Springkussen huren of meer weten?

Bel snel voor een afspraak: 0499-570 385 of vul ons contactformulier vrijblijvend in, wij sturen u dan een passende offerte!

Aggregaat nodig?

Indien er geen stroom voorhanden is kunt u ook bij ons terecht voor het huren van een aggregaat, verlengkabels en verdeelkasten etc.

Mobiele Lichtmast nodig?

Wilt u dat de kinderen de hele dag en de avond onbezorgd plezier kunnen maken? Een lichtmast biedt extra veiligheid en maakt van het springkussen een echte blikvanger! Bekijk onze verrassend voordelige oplossing: Mobiele lichtmast verhuur

Janssen Aggregaten: Wij brengen u met plezier op stroom…